Napi hírek hvg
 1. Dacia lodgy 1.5 dci fogyasztás for sale
 2. Dacia lodgy 1.5 dci fogyasztás 2
 3. Eladó DACIA LODGY | Budapesten és országosan - JóAutók.hu

De a Daciaban volt olyan pillanat, amikor nem tudtam levenni a szemem az átlagfogyasztást mutató kijelzőről. Akkor, amikor 3, 9 litert mutatott. 3, 9-et! Később ezt azért a városban sikerült lerontani 4, 2-re. És ebben autópálya, város, főutas menet egyaránt benne volt. Még pótkeréknek is jutott hely a padló alatt De a Logan MCV-nek van egy nagy hibája. Durván 300 kilométert simán el lehet vele úgy autózni, hogy az üzemanyagszintet jelző szegmensekből álló skálán semmiféle változás nem történik. A Dacia Logan kombi változata megfizethető áron kínál óriási, vállalható külsejű autót. Egyedül a szerény presztízsértékkel kell megbarátkoznia a tulajnak, de a vételárat, illetve a röhejesen keveset fogyasztó dízelmotort nézve nekem nem kellene pszichológia szakrendelésre járnom, ha vennék egy Logan MCV-t. Értékelés Mellette – Ellene Hatalmas csomagtartó Takarékos dízelmotor Vállalható külső Bírja a hitvány utakat Pár ergonómiai baki a belsőben Vezetni nem nagy élmény Lehangoló műanyagok a belsőben

Dacia lodgy 1.5 dci fogyasztás for sale

Le is fokozták szegényt, három csillagot szerzett, de ahogy annak idején meg is írtuk, kissé csalóka lett az eredmény. Való igaz, manapság már ritka, hogy egy autó 'A' oszlopa megrogyjon a frontális ütközési tesztnél, de azért így is szerzett 72%-ot, ami nem olyan borzalmas érték. Egy teljes csillagnyi levonást csak azért kapott a típus, mert a gyártás eleji modellekben (2014 novemberéig) nem volt az alapfelszerelés a menetstabilizáló. Ha ezt levesszük, a négy csillag már nem is hangzik olyan rosszul, de az adatokat böngészve azért látszik, hogy nem véletlenül fokozták le a Daciát. A gyermekek védelmét tekintve 77%-ot gyűjtött, ami nem kiugróan rossz érték, de nem is a mezőny legjobbja. Nem kímélte viszont a gyalogosokat a Lodgy, hiszen csak 44%-ot szerzett. Mivel a Dokker szinte teljesen ugyanolyan, csak talán egy kicsit meredekebb orral rendelkezik, feltételezhetjük, hogy ez a típus talán még rosszabbul teljesített volna a teszten. Egyébként négy légzsák és három isofix rögzítési pont alapfelszereltség, ahogy a hátsó fejtámlák is azok.

A lökhárító is módosult, mely ezen a Stepway felszereltségű modellen egy ezüstös betétet is kapott, ráadásul a fekete burkolatokkal igyekeztek terepes beütést kölcsönözni az autónak. Dacia Lodgy - klasszikus hasábforma Nehéz egy ilyen kategóriájú egyterűből izgalmas járgányt faragni, hiszen a funkcionalitás nagyon fontos tényező ebben az esetben. A hatalmas felületeket az autó oldalán nem egyszerű megtörni, a gyakorlatilag függőleges farrészen pedig egy elég megosztó lámpatest kapott helyet. A 16 colos kerekek elég kicsik egy ekkora kasztni alá, ám a menetkomfortra mindenképp jó hatással vannak. Ami pedig a felniket illeti, okos olcsósító megoldás a könnyűfémnek álcázott acél kerék. Messziről nehéz kiszúrni a különbséget, csak közelről megtapogatva derül ki, hogy műanyag dísztárcsáról van szó, így legalább nem kell úgy félteni, mint egy alufelnit. Dacia Lodgy – nem csak papíron hét személyes A beltér formavilága sincs túlgondolva, a felhasznált anyagok minősége pedig itt a legfájóbb. Mindenhol kopogós műanyag fogad, ami pedig mozogni tud, az valószínűleg mozog is.

Dacia lodgy 1.5 dci fogyasztás 2

6 SCe Arctic (7 személyes) Magyarországi. 1. Tulajdonos. Újszerű állapot. Garantált: 9.! 2018. 09. 9 900 km 3 749 000 Ft 102 LE 1 598 cm 3 Benzin Egyterű Használt Eladó 5 ajtós 7 fő Manuális Dokumentált szerviz előélet Jól dokumentált hirdetés Megtekinthető dokumentumok, Dokumentált szerviz előélet, Dokumentált km előélet Iris Car Kft. Minősített kereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, 13 éve a szakmában DACIA Lodgy Lodgy 1. 6 Arctic EURO6 2016. 52 000 km 2 799 000 Ft 102 LE 1 598 cm 3 Benzin Egyterű Használt Eladó 5 ajtós 5 fő Manuális City Car Autókereskedés Minősített kereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, 12 éve a szakmában DACIA Lodgy Lodgy 1. 5 dCi Arctic (7 sz. 63 000 km 2 500 000 Ft 90 LE 1 461 cm 3 Dízel Egyterű Használt Eladó 5 ajtós 7 fő Manuális

9 ellenőrzött hirdetés Mit jelent, hogy ellenőrzött? Ellenőrizzük az autókat a Belügyminisztérium hivatalos adatbázisában, továbbá az autókhoz feltöltött dokumentumokat, és az összes kereskedőt, aki csatlakozik oldalunkhoz. Szűrés Oldalunk folyamatosan bővűl, nézz vissza kicsit később, vagy módosítsd a keresési feltételeket! DACIA Lodgy Lodgy 1. 3 TCe Stepway (7 sz. ) 2020. 01. 82 km 5 499 000 Ft 131 LE 1 332 cm 3 Benzin Egyterű Új Eladó 5 ajtós 7 fő Manuális Nagyon jól dokumentált hirdetés Megtekinthető dokumentumok, Dokumentált szerviz előélet, Dokumentált km előélet, Dokumentált autóállapot, Szavatosság Barcs-Car Kft. Minősített Prémium kereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, Vásárlók által értékelhető, Kiemelkedő ügyfélértékelések, 11 éve a szakmában DACIA Lodgy Lodgy 1. 5 dCi Exception (7 sz. ) 2014. 91 301 km 2 429 000 Ft 109 LE 1 461 cm 3 Dízel Egyterű Használt Eladó 5 ajtós 7 fő Manuális Nagyon jól dokumentált hirdetés Megtekinthető dokumentumok, Dokumentált szerviz előélet, Dokumentált km előélet, Dokumentált autóállapot 4 Motors Kft.

Eladó DACIA LODGY | Budapesten és országosan - JóAutók.hu

 1. Dacia lodgy 1.5 dci fogyasztás 2016
 2. Lorus női karóra titánium
 3. Baconös sajtos csavart rudacskák 5 hozzávalóból - a legfinomabb sós nasi! - Ketkes.com
 4. Kovács andrás ferenc amikor még kicsi voltam az
 5. Dacia lodgy 1.5 dci fogyasztás 3
 6. Dacia lodgy 1.5 dci fogyasztás manual
 7. Dacia dokker 1.5 dci fogyasztás
 8. Mennyit fogyaszt egy Dacia Lodgy 1.5 dCI autópályán? 130-as tempó körül.
 9. Dacia lodgy 1.5 dci fogyasztás 4
 1. Nyaki izommerevség szédülés
October 15, 2020